Kjøpsbetingelser

Salgsbetingelsene gjelder for salg av varer og tjenester på Vintagevelo.no til forbrukere.

Selger: Vintagevelo.no (Vintage Velo Oslo AS) 

Kjøper: Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

Vi tar forbehold om skrivefeil, lagerfeil, utsolgte vare og logiske feil på våre sider. 

På Vintagevelo.no kan du kjøpe sykler og bestille verkstedtime. For å utføre kjøp må du akseptere vilkårene i denne avtalen, og følge disse i sin helhet.

De relevante salgsbetingelsene vil sammen med din bestilling utgjøre et samlet avtalegrunnlag for kjøpet.Vintagevelo.no leverer kun til fastlands Norge.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og  e-handelsloven som du finner her https://lovdata.no/.

 1. Bestillings- og avtaleprosess

  Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere avtalens pkt. 6.Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt vare vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet.

 

 1. Priser
  Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før fullføring av en bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til frakt og emballasje. Prisene er i stadig forandring og vi tar forbehold om prisendringer frem til gjennomføringen av hvert enkelt kjøp.


 2. Betaling
  Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

  Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

  Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak.

  Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

 3. Levering
  Alle generelle leveringstider som er oppgitt på Vintagevelo.no er veiledende. Antall virkedager er hverdager. Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper uten unødig opphold og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Varen skal leveres hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

  Varer som forhåndsbestilles har ulike leveringstid. Dersom noe har særs lang leveringstid så oppgis dette i beskrivelsen av produktet. 

  Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen.

 4.  Angrerett
  Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester (se unntak i siste avsnitt). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir Vintagevelo.no melding om dette (angrefrist).

  Alle produkter skal leveres tilbake til Selger innen rimelig tid ved bruk av angreretten. Varene skal leveres tilbake til den Selger som er oppgitt i sendingsbekreftelsen som inneholdt varen.

  Du har risikoen for transporten av varen tilbake til Vintagevelo.no. Produktet sendes tilbake til Selgeren i originalemballasjen, sammen med utfylt angrerettskjema. Returen skal gjøres til Vintagevelo.no i samsvar med vilkårene.

  * Det er unntak for angrerett ved kjøp av bestillingsvare / vare som er forhåndsbestilling.

 5. Bestillingsvare / Forhåndsbestilt vare

  Bestillingsvarer / forhåndsbestilt vare kan ikke returneres. Disse bestilles personlig til deg som kunde. 

  Dette kan være elsykler, tilbehør, etc. 

  Om du avbestiller din ordre, vil vi beregne et avbestillingsgebyr på 50 % av varens pris.

 6. Forsinkelse av leveransen
  Dersom Selgeren ikke leverer varen, eller leverer den for sent i henhold til avtalen, og dette ikke skyldes deg eller forhold på din side, kan du i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven kapittel 5 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve oppfyllelse, heve avtalen eller kreve erstatning fra Vintagevelo.no

 1. Reklamasjon og garanti
  Etter at du har mottatt produktene bør du så snart du har anledning til det, innen 2 måneder, undersøke om leveransen er i samsvar med sendingsbekreftelsen. Undersøk om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Hvis det oppdages en feil eller mangel, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget, eller burde oppdaget det, gi Vintagevelo.no skriftelig melding om reklamasjon i henhold til Forbrukerkjøpsloven § 30.

 2. Retningslinjer for personvern
  Ved å akseptere våre salgsbetingelser gir du også ditt samtykke til å oppbevare og behandle dine personopplysninger. Vintage velo oslo AS er behandlingsansvarlig.


 3. Endring i vilkårene
  Vi forbeholder oss retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.


 4. Konfliktløsning
  Klager rettes til vintagevelo innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Trenger du hjelp til kjøp av sykkel? Verkstedtjenester? Eller hvis du har andre spørsmål kan du sende oss en melding her i kontaktskjema.

Contact form