Personvern

Om www.vintagevelo.no

Formålet med vintagevelo.no er å kunne gi deg en god kundeopplevelse. 

Når du benytter vintagevelo.no aksepterer du at Vintage Vélo Oslo AS behandler dine personopplysninger i henhold til personvernerklæringen og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.


Hvilken informasjon samles inn?

  • Informasjon du oppgir via vår kontaktskjema og kundeservice.

  • Opplysninger i forbindelse med dine kjøp på nettsiden.

  • Opplysninger om hvilke sider du besøker og annen atferd på nettsiden.

  • Informasjon via cookies (informasjonskapsler).

  • Informasjon via tredjepartstjenester.


Hva brukes personopplysninger til?

  • For å kunne behandle ordre og returer gjennom vintagevelo.no.

  • For å sende informasjon om forsendelser, og oppnå kontakt med deg dersom det oppstår noen problemer i forbindelse med ditt kjøp.

  • For å kunne tilby deg service når du tar kontakt med oss, og for å informere deg om endrede eller nye tjenester.


Hva er mine rettigheter i denne forbindelse?

  • Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger.

  • Du har rett til å be om å få dine personopplysninger korrigert, eller begrense behandlingen av dem.

  • Du har rett til å be om å få slettet dine personopplysninger, såfremt vi ikke er lovpålagt til å lagre dem.

  • Dersom vi gjør korrigeringer, begrenser behandlingen av eller sletter dine personopplysninger vil du motta informasjon fra oss.

  • Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et anvendbart og maskinlesbart format, samt til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette er kun gjeldende for opplysninger du aktivt har gitt fra deg.

  • Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.


Hvordan fungerer regelverket rundt personopplysninger?

All behandling som innsamling, registrering, lagring og utlevering av personopplysninger ligger innunder særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Vintage Vélo Oslo AS som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med denne lovgivningen og som er ”behandlingsansvarlig”. Norges tilsyn for at regelverket overholdes føres av Datatilsynet. Hos Datatilsynet har du rett til å klage over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig (Vintage Vélo Oslo) i forbindelse med denne personvernerklæringen.

Cookies/informasjonskapsler

Når du besøker vår nettbutikk, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som er en type automatisk innsamlet informasjon. Denne brukes til å gjenkjenne din datamaskin, mobiltelefon eller annet foretrukket maskin. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Informasjonskapsler gir oss også informasjon om din atferd på våre nettsider, og hjelper oss dermed å tilpasse mer relevant innhold til deg. Vi bruker både sesjonsbaserte cookies for å samle inn, lagre, og noen ganger spore, ulik informasjon. En sesjonsbasert cookie forsvinner av seg selv når du lukker din nettleser. 

Kortkjøp

Vi samarbeider med en autorisert betalingsformidler ved kortkjøp som hjelper oss å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Kortopplysningene dine oppbevares kryptert, og ikke utover det som er nødvendig for å håndtere eventuelle problemer, opphevelse av beløpsreservasjon og kreditering. Det vil si at ingen kan fange opp den informasjonen som du skriver inn. 

Kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig er Vintage Vélo Oslo AS. Har du noen spørsmål knyttet til din personopplysninger kan du kontakte oss på post@vintagevelo.no

Item is added to cart